top of page

Ens convertim en reporteres i reporters del Pins News!



Bon dia Galàxies!


Per fer-vos un recordatori, la notícia és un tipus de text INFORMATIU i PERIODÍSTIC que té l'objectiu d'informar i explicar fets actuals d'interès públic.


Ara és el vostre torn de posar-ho en pràctica i convertint-vos en redactors de notícies per la revista de l'escola Pins News! Treballareu per parelles i sereu un equip.


Penseu en algun esdeveniment actual que hagi passat a l'escola, com per exemple, el dia de Carnestoltes, la festa de fi de curs, el concert de nadal, el mercat de segona mà, le setmana de la ciència, etc., perquè totes les famílies puguin llegir els articles dels esdeveniments de l'escola. Penseu que la llegiran adults i infants, per tant està dirigida a tots els públics.


Quan hàgiu pensat el fet que voleu redactar, només heu de clicar a l'enllaç que hi ha continuació i omplir els espais, i en un tres i no res tindreu el vostre article de diari. En aquest cas, només heu de pensar un titular (headline), el cos de la notícia (article text) i una imatge (picture). És molt fàcil i divertit!


IMPORTANT! No oblideu respondre a les preguntes clau que us ajudaran a tenir tota la informació per la notícia: què? qui? quan? on? com? per què?


Molts ànims i a gaudir de l'escriptura reporters i reporteres!





18 visualizaciones0 comentarios

Entradas recientes

Ver todo
bottom of page